Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Straciłem pieniądze. Co robić?

Mati_0504

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam pewien problem, ponieważ Sony zabrało mi pieniądze z karty kredytowej. Wydaje mi się, że jest to ich błąd, co powinienem zrobić? Opisze poniżej swój problem.

Jestem szczęśliwym posiadaczem PS4. Chciałem aktywować darmowy trail PS+ na 14 dni i kazało mi podać dane karty. Tak też robiłem, ale wyskakiwały błędy z miejscem zamieszkania. No więc zalogowałem się na stronę Sony i chciałem dodać fundusze do portfela, żeby móc wykupić PS+ na miesiąc. (Na rok zamawiam w Empiku i płacę tylko punktami PayBack, no a teraz było mi potrzebne na chwilę) No i jak tak zrobiłem, dodałem fundusze do portfela (40zł) bo mogło być 20/40 itd no ale potrzebuję minimum 27 tak więc dałem 40 i potwierdziłem zakup. Wyskoczył mi komunikat "niepoprawne dane karty kredytowej" więc spróbowałem jeszcze raz i znów to samo. Więc pomyślałem, że coś jest nie tak. Dodam, że na koncie nie pokazuje mi stanu konta. To jest cały czas mam 00.00zł. A nagle wchodzę do PSN przez PS4 i mogę kupić abonament PS+ na miesiąc. Więc co? Wyskakiwał mi komunikat, że złe dane karty a i tak pieniądze mi z niej pobrało. A zrobiłem tak 3 razy żeby się udało ale był ten komunikat, więc sobie darowałem już. To znaczy, że 3 razy pobrało mi po 40zł?

Opublikowano

Centrum Obsługi Klienta PlayStation
Infolinia: 801 230 000 ( opłata wg. taryfy operatora )
Godziny: pon.-pt. 9-21, sobota 9-17
Email: [email protected]

Skoro jesteś absolutnie pewien, że kasa trafiła do Sony 3x a dopiero za czwartym razem wskoczył Plus to dzwoń do nich albo pisz.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...